BURMANIN TIETOKONE JA KOULUTUS OY – KUN PALVELUN LAATU, NOPEUS JA LUOTETTAVUUS RATKAISEVAT

PALVELUT

Tarvitsitpa tietoteknisiä apuvälineitä, niiden asennusta, huoltoarviota, konsultointia tai ATK-tarvekartoitusta, ota yhteyttä!

ATK-asennus

Laitteistoasennus

Laitteistoasennuksella tarkoitetaan työaseman (joko kannettava tai pöytäkone) asentamista oheislaitteineen ja –ohjelmistoineen täysin käyttövalmiiksi niin, ettei asiakkaan tarvitse kuin purkaa laitteet pakkauksista ja kytkeä ne asianmukaisesti. Teemme laitteistoasennuksia vain myymillemme laite– ja ohjelmistokokonaisuuksille. Laitteistoasennuksen hinta määräytyy sen mukaan, sisältyykö laitteistoon apuvälineitä. Laitteistoasennukset tehdään aina toimitiloissamme. Laitteistoasennukset ovat kiinteähintaisia palveluja, joten työhön kulunut aika ei vaikuta hintaan.

Muut ATK-asennukset

Muista ATK-asennuksista veloitetaan tuntihinta (minimiveloitus yksi tunti). Asennukset tehdään joko toimitiloissamme tai asiakaskäyntinä.

Matkapuhelinohjelmistot

Code Factoryn ja Nuance TALKS&ZOOMS –matkapuhelinohjelmistojen asennukset ovat kiinteähintaisia palveluja, jos asennustehdään toimitiloissamme. Asennus voidaan tehdä myös asiakaskäyntinä.

Apuvälinelaitteiston huoltoarvio

Apuvälinelaitteiston huoltoarviossa selvitetään toimimattoman apuvälinelaitteiston toimintakuntoon saattamiseksi tarvittavat toimet (laitekorjaukset ja ohjelmistoasennukset) ja laaditaan em. toimista kustannusarvio.

Huoltoarviot ja pienimuotoiset (enintään n. kahden tunnin) asennukset on usein tarkoituksenmukaisinta tehdä asiakaskäyntinä tai etäyhteydellä.

Huoltoarvion hinta ei sisällä mahdollisia tavaroiden lähetyskuluja.

ATK-konsultointi

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille erityisesti ATK-apuvälineisiin liittyvää konsultointia niin hankintojen, asennusten kuin käytönkin osalta. Konsultointi on tuntityötä (minimiveloitus yksi tunti), jos se tehdään toimitiloissamme.

ATK-tarvekartoitus

ATK-tarvekartoituksessa selvitetään yhteistyössä asiakkaan kanssa, millaisia tietoteknisiä apuvälineitä hän tarvitsee käyttöönsä voidakseen suoriutua työstään, opiskelustaan tms. parhaalla mahdollisella tavalla. Kartoitus tehdään pääsääntöisesti toimitiloissamme, jotta asiakas voi itse kokeilla kaikkia tarjolla olevia apuvälinevaihtoehtoja. Toimitiloissamme tehtävä kartoitus on kiinteähintainen palvelu.

Kartoitus koostuu:

Kartoituksesta laaditaan aina kirjallinen lausunto tarpeellisine apuvälinesuosituksineen. Kartoitus on osa kuntoutusta, ja sen kustantaa kuntoutuksen järjestäjä.

Jos tarvitset tietoteknisiä apuvälineitä tai niiden laajamittainen uusiminen on ajankohtaista, voit osana kuntoutusta hakea kuntoutuksesi järjestäjältä päätöstä ATK-tarvekartoituksesta. Kartoituksessa saat kokonaiskuvan tarjolla olevista tietoteknisistä apuvälineistä ja voit itse kokeilla, mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten!

Saat lisätietoja apuvälineiden hakemisesta täältä.

Asiakaskäynti

Jos työ tehdään muualla kuin toimitiloissamme tai yhteistyökumppaniemme tiloissa, kyseessä on asiakaskäynti. Asiakaskäynnistä veloitetaan aina ennalta sovittu kiinteä hinta.

Yhteistyökumppanit

Hinnat ovat euroina ja voimassa sitoumuksetta toistaiseksi

Tuotteita löytyi 9 kpl. Järjestys: halvin-kallein.

TuotekoodiNimitysHinta (alv 0 %)Hinta (alv 24 %)
CFASCODE FACTORYN OHJELMISTOJEN ASENNUS25,0031,00
NTAZOASNUANCE TALKS&ZOOMSIN ASENNUS25,0031,00
ATKKATK-KOULUTUS (YRITYKSEN TOIMITILOISSA)80,0099,20
ATKASATK-ASENNUS (YRITYKSEN TOIMITILOISSA)80,0099,20
ATKLHA1APUVÄLINELAITTEISTON HUOLTOARVIO (YRITYKSEN TOIMITILOISSA)80,0099,20
ATKKONSATK-KONSULTOINTI (YRITYKSEN TOIMITILOISSA)100,00124,00
OHJAS2OHJELMISTOJEN ASENNUS (EI APUVÄLINEITÄ)200,00248,00
ATKTKATK-TARVEKARTOITUS (YRITYKSEN TOIMITILOISSA)300,00372,00
OHJAS1OHJELMISTOJEN ASENNUS (APUVÄLINELAITTEISTO)360,00446,40

Viimeksi muokattu: 06.04.2018.

© Burmanin Tietokone ja Koulutus OY/Burman's Computer and Education Ltd.
Kaikki oikeudet pidätetään/All rights reserved.

sivun alkuun

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Istuntoeväste ei käytössä. Sivusto avattu 402 680 kertaa 01.09.2007 lähtien.